Workshop schilderij

Marjorie Seroen geeft al meer dan 10 jaar een schilderworkshop. Het is een plaats waar iedereen zijn energie en emoties kan uitdrukken door de exploratie van materie, vormen en kleuren. Creativiteit, welzijn en contact met vaak intieme sferen staan centraal in het project. Elke esthetische druk wordt terzijde geschoven.

Ongeacht zijn of haar verhouding tot de taal van het woord, kan de persoon die aan deze workshop deelneemt zich met de aangeboden technieken uitdrukken, ongeacht de graad van handicap. Tijdens een schildersessie staat de persoon in het middelpunt van de activiteit door wat hij/zij van meer persoonlijke aard meebrengt, namelijk zijn/haar gevoeligheid, zijn/haar energie, zijn/haar stemming, zijn/haar gebaren,...

De producties zijn individueel of collectief. Als de eerste beoefend worden in een "luchtbel" waarin men zich concentreert op zichzelf, genereren de tweede een speelse dimensie. Ze laten ons ook toe te werken rond het innemen van de ruimte, de te respecteren grenzen, de uitwisselingen en de creatie op basis van een schets van de ander,...

De geproduceerde werken worden regelmatig op verschillende plaatsen tentoongesteld. Aarzel niet om op de hoogte te blijven via onze nieuwsbrief.


Reproducties van de werken en enkele originelen zijn te koop. U kunt ze ook ontdekken op onze draagtassen en op de verpakking van onze producten.